knjizara.com
Čarobni put intuicije

Florens Skovel Šin (autor)

Čarobni put intuicije
rasprodato

Florens Skovel Šin, nadahnuta duhovna učiteljica, utabala je staze duhovnog razvoja i nove misli. Njen praktičan i direktan stil podstakao je bezbrojne ljude da se prepuste svojoj unutrašnjoj spoznaji i da prevaziđu izazove. Lujza Hej, prosvetiteljka samopomoći, nazvala je Florens svojom inspiracijom na samom početku rada i napisala je uvodnu reč za ovu jednostavnu knjigu koja pogađa pravo u centar. Originalne misli iz ove knjige, koje nikad ranije nisu objavljene, pomoći će vam da promenite svoj život u pozitivnom smislu. Moćne afirmacije naučiće vas da negujete intuiciju i da se oslobodite otpora, straha i sumnje.

Florens

je rekla: „Da biste ostvarili svoje snove, morate se potpuno posvetiti životu u sadašnjosti.“ Jeste li spremni da pratite svoj čarobni put i svoju božansku mudrost? Jeste li spremni da ostvarite svoje snove? Ciljevi i težnje, koji vam izgledaju nedostižno, samo čekaju da poverujete u svoj potencijal i u svoju unutrašnju sposobnost da manifestujete svoje želje!

Florens Skovel Šin posvetila se svom radu u prvoj polovini dvadesetog veka. Svojim predavanjima i brojnim knjigama duboko je uticala na na autorku bestselera i učiteljicu metafizike, Lujzu Hej, kao i na druge pionire u oblasti lične transformacije.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Intuicija
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Leo commerce; 2016; Broširani povez; latinica; 24 cm; 93 str.; 978-86-7950-378-7;