knjizara.com
Brzina poverenja
jedna stvar koja sve menja

Stiven Kavi, Rebeka Meril (autor)

Brzina poverenja
2420 din
U korpu

Kada sam dobio ovu knjigu, i kada su me zamolili da je pročitam i dam svoje komentare, moja prva reakcija je bila: „Ja nemam vremena.“ Međutim, čitajući predgovor, a potom i prvo poglavlje, jednostavno nisam mogao da je ispustim iz ruku. To je upravo ono što je danas potrebno poslovnim rukovodiocima. Ova knjiga pogađa samu suštinu etičkog ponašanja i integriteta, a zatim i načina na koji rukovodioci i organizacije kojima se veruje bolje, brže i jeftinije obavljaju poslove. Svi bi trebalo da odvoje vreme i pročitaju ovu knjigu.
-Nolan Arčibald (Nolan D. Archibald), pred

sednik i generalni direktor korporacije Blek end Deker (Black & Decker)

Srećniji sam kada drugi u mene imaju poverenja, a verujem da ste i vi. Kavi je obavio majstorski posao učeći druge da je poverenje uslovljeno našim ponašanjem i da svesno možemo promeniti svoje ponašanje tako da zaslužimo poverenje drugih. Kada to shvatite, život će vam se promeniti iz korena. Ovo je najbolja knjiga koju je napisao jedan Kavi od Sedam navika.
-dr Ričard Karlson (Richard Carlson), autor dela Ne gubite živce zbog malih stvari (Don"t Sweat the Small Stuff)

Kavi pažnju briljantno usmerava na temelj demokratskog kapitalizma – poverenje. Poput vazduha koji udišemo, i mi smo često skloni da ovaj tako bitan i neopipljiv činilac uzimamo zdravo za gotovo. Kao što Kavi objašnjava, mi to radimo na sopstveni rizik.
-Stiv Forbs (Steve Forbes), predsednik i generalni direktor kompanije Forbs (Forbes)

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Psihologija uspeha
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: ASEE; 2009; Tvrd povez; latinica; 21 cm; 400 str.; 978-86-7668-087-0;