knjizara.com
Biznis plan za neupućene (+ CD)

Piter E. Džeret, Stiven Piterson, Barbara Findli Šenk (autor)

Biznis plan za neupućene (+ CD)
2100 din
U korpu

Više nema potrebe da lutate i tragate za pravim rešenjem za izradu biznis plana. Naučite od najboljih. Vodeći američki autori napravili su ovaj komplet - knjigu i disk. Bez obzira na to da li tek razmišljate o pokretanju posla ili imate razrađen biznis, da li radite sami, sa nekoliko saradnika, u malom preduzeću, organizaciji srednje veličine, velikoj kompaniji ili neprofitnoj organizaciji, ovde ćete naći detaljno opisan postupak izrade i/ili ažuriranja svakog dela poslovnog plana.
Napisana

tako da zadovolji vaše potrebe u oblasti planiranja poslovanja, ova knjiga obuhvata sve – od sagledavanja tržišta i konkurencije, privlačenja investicionog kapitala, preko ciljanog obraćanja kupcima, do jasnog formulisanja misije i vizije poslovnog poduhvata. Izuzetno praktični primeri i obrasci s relevantnim pitanjima na koja odgovorate, omogućiće vam da organizovano i sistematično napravite biznis plan.

Saznajte kako da:

- Procenite svoju poslovnu ideju i izglede za njen uspeh
- Definišete misiju svog poslovanja
- Procenite svoje kupce i konkurenciju
- Prilagodite plan svojim potrebama
- Obezbedite finansijska sredstva
- Predviđate kretanje poslovanja i planirate budžet

Na pratećem CD-u nalaze se korisni obrasci i materijali: svi delovi poslovnog plana, tabele za evidentiranje prihoda i režijskih troškova, pregledi poslovanja, profili kupaca i još mnogo toga.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Poslovno planiranje , Menadžersko delovanje
Ostali naslovi iz oblasti: Menadžment

Izdavač: Mikro knjiga; 2008; Broširani povez; latinica; 24 cm; 323 str.; 978-86-7555-313-7;