knjizara.com
Bebologija

Linda Gedes (autor)

Bebologija
rasprodato

Knjiga za znatiželjne buduće roditelje koja razobličava mitove o trudnoći.
Utičem li svojim izborom hrane na ono što će beba kasnije voleti da jede?
Sanjaju li bebe u stomaku?
Mogu li muškarci umisliti da su trudni?
Koliko dugo bebe pamte?
Kako da naviknem bebu da spava noću?

Onoga trenutka kada sazna da je trudna, svaka žena postaje obuzeta mislima o životu koji u njoj počinje da se razvija. Isto tako reagovala je i Linda Gedes, ali budući da je ona novinarka magazina New Scientist, imala je uvid u najnovija istraživanja o trudnoći i razvoju beba – zanimljive i tačne odgovore na pitanja koja sebi postavlja svaka majka. Ono što je bila l

ična potraga za nezbunjujućim, jednostavnim, praktičnim i jasnim odgovorima na pitanja o trudnoći i brizi o bebama preraslo je u veoma popularnu nedeljnu kolumnu, a sada i u izvrsnu knjigu. Bebologija vam daje odgovore na svako pitanje koje bi vam moglo pasti na pamet – od prvih znakova trudnoće, načina ishrane tokom trudnoće, planiranja porođaja do svega u vezi sa prvom bebinom godinom.

Ova knjiga ne samo što je korisna već je napisana zabavno i s mnogo razumevanja za sve buduće roditelje koji će tek iskusiti brojne neprospavane noći. Zavirite među njene korice i pronađite 150 korisnih odgovora koje inače ne biste znali gde da potražite.

„Knjiga bez koje ne smete da zatrudnite!“ Sense about Science

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Roditeljstvo
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna medicina

Izdavač: Laguna; 2014; Broširani povez; latinica; 20 cm; 312 str.; 978-86-521-1666-9;