knjizara.com
Autodesk Inventor R11
parametersko modeliranje

Rendi H. Ših (autor)

Autodesk Inventor R11
rasprodato

Primarni cilj knjige Parametrijsko modelovanje pomoću Autodesk Inventora R11 je da predstavi različite aspekte dizajniranja pomoću geometrijskog modelovanja i parametrijskog modelovanja.

Kome je namenjena knjiga:

Namena ovog teksta je da se upotrebi kao praktični vodič za studente i profesionalce.

Ovaj tekst koristi Autodesk Inventor R11 kao alatku za modelovanje a poglavlja se nadovezuju u pedagoškom redosledu kako bi vas vodila od konstrukcije osnovnih geometrijskih modela do gra|enja inteligentnih mehaničkih dizajna, kreiranja skica sa više prikaza i modelovanje sklopova. Ovaj te

kst koristi praktični pristup pogodan za uvežbavanje važnih tehnika parametrijskog modelovanja i koncepata.

Lekcije

Ova knjiga sadrži seriju od deset lekcija u stilu uputstava koje su dizajnirane tako da predstave Autodesk Inventor CAD korisnicima koji su početnici. Ovaj tekst je tako|e koristan za Autodesk Inventor korisnike koji prelaze sa prethodnog izdanja programa. Tehnike geometrijskog modelovanja i koncepti koji su opisani u ovom tekstu su primenjivi i na druge parametrijske CAD pakete koji rade sa oblicima. Osnovni stav ove knjige je da što više dizajna kreirate pomoću Autodesk Inventora tim ćete bolje upoznati program. Sa ovim na umu, svaka lekcija predstavlja novi set komandi i koncepata, koje se nadogra|uju na prethodne lekcije.

Knjiga za odličan uvod u Autodesk Inventor 11

Ova knjiga ne namerava da pokrije sve funkcije Autodesk Inventora, već samo da obezbedi uvodno predstavljanje programa. Namera mi je bila da vam pomognem da steknete dobru osnovu za dalje istraživanje i razvoj na uzbudljivom polju Computer Aided Engineering-a.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Računarska grafika , CAD sistemi , Računarsko programiranje , Računarski programi , Računarska grafika , Autodesk
Ostali naslovi iz oblasti: Računari

Izdavač: Kompjuter biblioteka; 2007; Broširani povez; latinica; 24 cm; 365 str.; 978-86-7310-380-8;