knjizara.com
AutoCAD tajne koje svaki korisnik treba da zna

Den Abot (autor)

AutoCAD tajne koje svaki korisnik treba da zna
1760 din
U korpu

Otkrijte moćne tehnike i funkcije koje su nepoznate većini korisnika. Bez obzira na to da li projektujete kuće, pejzaže ili mašine, postoje određeni trikovi zanata u vezi sa AutoCAD-om, koji su nepoznati čak i iskusnim korisnicima i uz koje možete da postanete veštiji, upućeniji i produktivniji. U ovom praktičnom priručniku su otkrivene te tajne. Ovde ćete naći informacije o prilagođavanju AutoCAD-a, primeni grafičkih standarda, upravljanju bibliotekama simbola, 3D modeliranju i mnoge druge. Upoznaćete i funkcije koje se koriste u praksi, ali se retko spominju u drugim knjigama (kao što su DOS funkcije, skriptovi i AutoLISP programiranje). Na kraju knjige n

alazi se kviz u kojem treba da rešite konkretne probleme sa kojima se korisnici AutoCAD-a susreću u svakodnevnom radu.

Upoznajte najbolja praktična rešenja i postupke. Da li je brže napraviti neprecizan ili precizan crtež? Saznajte zašto bi trebalo ozbiljno da shvatite standarde tehničkog crtanja i kako da ih primenite u AutoCAD-u. Dođite do informacija kojih nema u drugim knjigama, na primer kako da brzo promenite hiljade crteža upotrebom skriptova i batch fajlova, kako da upotrebom Visual LISP Editora kreirate AutoLISP programe, da uklonite greške iz njih i još mnogo toga.
U potpunosti iskoristite AutoCAD-ov interfejs da biste bili produktivniji.
Pristupite dodatnim sadržajima, uključujući AutoLISP programe, dodatni kod i pregled ključnih funkcija u svakoj verziji AutoCAD-a.
Brzo ispravite problematične crteže upotrebom odgovarajućih alata.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Računarska grafika , AutoCAD
Ostali naslovi iz oblasti: CAD, CAM

Izdavač: Kompjuter biblioteka; 2008; Broširani povez; latinica; 24 cm; 452 str.; 978-86-7310-403-4;