knjizara.com
AutoCAD 2002

Džordž Omura (autor)

AutoCAD 2002
rasprodato

Savadajte AutoCAD korak po korak - od osnova do naprednih tehnika. Za iskusne korisnike, tu su povezivanje baza podataka, AutoLisp i VBA programiranje, rad s krivama, složenim linijama i ostali aspektima 3D modelovanja. Na CD-u su probna verzija AutoCAD-a 2002, gotove verzije crteža iz knjige, programi za 3D modelovanje i dr.
--------------------------------------------------------------------------------Ažurirano i posebno prošireno izdanje Omurinog bestselera predviđeno je za sve nivoe znanja. Jasna, sažeta i postupna objašnjenja, u kombinaciji sa odličnim slikama i primerima iz prakse, upoznaju vas sa izvanrednim mogućnostima ovog programa - od osnova do naprednih tehnika. Iskusni

korisnici će se bliže upoznati sa povezivanjem baza podataka, AutoLISP i VBA programiranjem, radom s krivama, složenim linijama i ostalim aspektima 3D modelovanja.Naučite kako da:- organizujete crteže i uštedite vreme za njihovu izradu- efikasno upravljate slojevima- najbolje iskoristite skrivene mogućnosti i manje poznate funkcije programa- izaberete razmeru za štampanje- povežete crteže s bazama podataka i programima za tabelarna izračunavanja- izvozite i uvozite crteže i tekstove iz drugih programa- eksperimentišete s 3D animacijom- ovladate tehnikom 3D modelovanja- koristite VBA, AutoLISP i Diesel da biste prilagodili AutoCAD svojim potrebama- radite timski na velikim projektima- programirate pomoću AutoLISP-a- efikasno koristite resurse računara za rad s velikim datotekama- dodate boje crtežima pomoću funkcije za uvoz rasterske grafike- koristite Internet za efikasniji rad.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Računarska grafika
Ostali naslovi iz oblasti: CAD, CAM

Izdavač: Mikro knjiga; 2003; Broširani povez; latinica; 16,8 x 23,5 cm; 1300 str.; 86-7555-198-3;