knjizara.com
Artemis Faul i izgubljena kolonija

Oin Kolfer (autor)

Artemis Faul i izgubljena kolonija
rasprodato

Dugo sam čekao da mladi genije zločina naiđe na sebi ravnog. Konačno se to dogodilo. Genijalna devojčica je otkrila da postoje vile i vilenjaci pa je rešila da uhvati jednog vilenjaka radi naučnog istraživanja. I to ne bilo kog vilenjaka. Pridošlica namerava da uhvati demona – vrstu najvećih neprijatelja ljudskog roda nepoznatu čovečanstvu.

Međutim, u ovoj smrtonosnoj igri ima više od dva učesnika. Osmo odeljenje, tajna služba Policije Nižih Slojeva, regrutovalo je Holi Šort da otkrije šta je njen stari saborac Artemis smislio. Pojavljuje se i tajanstveni ubica Bili Kong, koji ne preza ni od čega na putu do svoje osvete.

Demone od lj

udi dele samo drevne vremenske čini – a Artemis mora da spreči te čini da se istroše. Ako ne uspe u tome, krvožedno pleme će poći u pohod do istrebljenja ljudskog roda s planete. Jer demoni samo za to i žive.

Pobednik može biti samo jedan – a ovoga puta to ne mora da bude Artemis Faul.

Ništa ne uzimajte zdravo za gotovo.

Vaš dopisnik s vremenskog putovanja, Oin Kolfer


DEMANTI: Ovaj čovek NIJE moj biograf. On je fantast koji piše senzacionalističke priče o meni. Niti ću potvrditi niti poreći ono što stoji između korica ove knjige. Međutim, moji advokati – i moj telohranitelj – sve posmatraju
U potpisu Artemis Faul II

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Epska fantastika , Za tinejdžere
Ostali naslovi iz oblasti: Naučna fantastika

Izdavač: Laguna; 2009; Broširani povez; latinica; 20 cm; 320 str.;