knjizara.com
Anastasija
postojim za one, za koje postojim

Vladimir Megre (autor)

Anastasija
rasprodato

Ovo je prva knjiga iz serije „Zvoneći kedri Rusije” (predviđeno je devet, a već je objavljeno sedam knjiga). Knjige Vladimira Megrea doživele su u Rusiji milionske tiraže i prevedene su na petnaest jezika.
Vladimir Nikolajevič Megre, na poleđini ruskog izdanja „Anastasije”, obraća se čitaocima rečima: „Ovo je knjiga – priča neobične žene, koja poseduje dar isceljenja duše i tela čovekovog.”

Kako da jedan običan preduzetnik, zauzet isključivo svojim biznisom, ispriča priču o slučajnom susretu sa devojkom koja je ceo život proživela, a živi ga i danas, u sibirskoj tajgi? Koga uopšte može zanimati kakva su b

ila naša saznanja, svest i komunikacije s Vaseljenom u davnim vremenima? Mislili smo da naša civilizacija donosi progres, a ispostavlja se da je sve čak mnogo više nego što možemo i da pretpostavimo, odavno bilo dostupno i poznato čoveku na našoj zemlji. Anastasija propoveda da sva ta drevna znanja i umenja možemo ponovo steći ako se vratimo svojim izvorima i svojim praiskonskim korenima.
Odziv čitalaca bio je neverovatan. Zbog toga je osnovan fond „Anastasija”, koji je zadužen za komunikaciju sa čitaocima, objavljivanje pisama, pesama, slika, filmova, organizaciju književnih večeri...

„Svoju prvu knjigu sam napisao blagodareći susretu sa Anastasijom. Sve kasnije napisane, objavljene su zahvaljujući ljudima koji su mi pisali. Njihovo razumevanje, mudri saveti i moralna podrčka nadahnjuju i pomažu da pišem. Ti ljudi predstavljaju istovremeno i čitaoce i autore budućih knjiga, stvarajući tako prekrasnu budućnost.”
– Vladimir Megre

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ruska književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Paideia; 2004; ćirilica; 21 cm; 172 str.; 86-7448-194-9;