knjizara.com
3D Studio VIZ 3 (sa CD-om)

Džordž Omura (autor)

3D Studio VIZ 3 (sa CD-om)
rasprodato

Sve što treba da znate o Autodeskovom alatu za 3D dizajn i modeliranje
Veći deo Vašeg posla dizajnera uključuje skice i crteže koje koristite za vreme procesa dizajniranja. Takva grafička reprezentacija dizajna ne pomaže samo u prenošenju Vaših ideja drugima, nego pomaže i da se uvide problemi i usavrše Vaše ideje. 3D kompjutersko modeliranje i animacija vode vizualizaciju dizajna znatno ispred ručno uradjenih skica i omogućavaju Vam da kreirate potpune kopije Vašeg dizajna sa pogledom iz bilo koje perspektive.
Sa 3D Studio VIZ-om 3, možete primeniti boju, teksturu, i osvetljenje da biste videli kako varijacije ovih elemenata utiču na Vaš crtež. Dobijate realan iz

gled Vašeg crteža tako da možete doneti bolje odluke dok napredujete u procesu dizajniranja.
Ova knjiga je namenjena kao pomoć arhitektima i dizajnerima u procesu vizualizacije i predstavljanja njihovih nacrta u obliku slika, 3D modela, i animacija. Ova knjiga je usredsredjena na korišćenje 3D Studio VIZ 3 kao alata za modeliranje i prezentaciju. Pošto je Majstor za 3D Studio VIZ okrenuta dizajnu, ovde nećete pronaći dublju analizu animacije ili animacionim specijalnim efektima, niti ćete pronaći knjigu koja opisuje baš svaki alat i funkciju koja je raspoloživa.
Pronaći ćete uputastva korak po korak koja pokrivaju glavne funkcije koje će Vam biti potrebne kao dizajneru. Ova uputstva su zasnovana na višegodišnjem iskustvu u korišćenju 3D Studio VIZ-a i njegovog prethodnika, 3D Studio Maxa, i odnose se na stvarne projekte sa stvarnim zahtevima. Naučićete kako da konstruišete kompleksne geometrijske forme i kako da primenite osvetljenje i materijale. Takodje ćete naučiti kako da u prezentaciji kreirate efekte koji će istaći delove crteža.


Ostali naslovi iz oblasti: CAD, CAM

Izdavač: Kompjuter biblioteka; 2001; Broširani povez; latinica; 1152 str.; 86-7310-113-1;